Mogelijkheden & Toepassingen

Wat kunnen wij voor u doen?

Aurafotografie kan op veel erg verrassende en leuke manieren worden toegepast. Zo kan de aurafotograaf een bijzondere bijdrage zijn in een zakelijke of persoonlijke ontwikkelings-omgeving, in een serieuze screening of teambuildingssessie (vanwege de persoonlijke kwaliteiten die zij prijsgeeft) maar kan zij ook in een wat 'lichtere' vorm ingezet worden, bijvoorbeeld in een gezellige auraquiz (raad de kleur van je collega of vriendin), als uniek en spraakmakend entertainment bij een feest, evenement of beurs. Stel gerust uw vraag aan ons.

Enkele mogelijkheden op basis van ervaring:

Persoonlijke kwaliteiten

Via de sensoren van de aurafoto kunnen specifieke gebieden van kwaliteiten en motivatie van medewerkers of managers zichtbaar worden. Dit is een uiterst leerzaam instrument om als individu of als groep voor zelfreflectie in te zetten. Onze foto's worden dan ook wel in screenings gebruikt.

Teamkwaliteiten

Welke kwaliteiten heb ik in mijn team? Wat zijn de specifieke kwaliteiten van dit team in zijn geheel en hoe kan ik de individuen en de groep als geheel specifiek het beste motiveren? Iedere kleur heeft een andere motivatie (geld, avontuur, sociale contacten, harmonie, bijdrage zijn voor anderen etc.) (En wat zijn de valkuilen). We zoeken een nieuw persoon, welke kleur mist er?

Bedrijfsuitje

Aurafotografie biedt een schitterend uitje voor uw bedrijf! Spreek af op een goede locatie, of laat deze voor u organiseren. Hier gaat u aan de slag met de persoonlijke foto's van de deelnemers. Dit is een leuke doeltreffende methode om goede sfeer en diepgaande gesprekken op gang te brengen. Nooit kwam u als team zo snel tot de essentie. Na afloop krijgt ieder zijn eigen foto + kleine uitleg mee naar huis. Geschikt voor groepen van 5 tot 200 deelnemers.

Entertainment

Nodig 'onze stand' uit in uw organisatie of op uw persoonlijk feest. Succes verzekerd! Mensen staan in rijen voor uw locatie met aurafotografie. Het heeft een grote aantrekkingskracht en geeft mensen direct een interessante ingang voor een nieuw gesprek of ontmoeting. De foto's gaan met uitleg mee naar huis. Informeer naar de scherpe prijzen en mogelijkheden.

Leiderschap & Aura's

Een bijzondere mogelijkheid hebben wij voor leiders in opleiding of trainingen welke meer te weten willen komen over hun persoonlijke kracht, drijfveren. De unieke foto's geven direct inzicht in de eigen sterke kanten en valkuilen zonder dat je hiervoor een test hoeft in te vullen.
Rood is een winnaar, houdt van competitie is gericht op resultaat, groen is loyaal, evenwichtig en gericht op mensen en blauw kan blind op zijn intuïtie varen.
Iedere kleur heeft een eigen belangrijke kwaliteit. Wij komen graag bij u langs om foto's maken en toe te lichten wat te zien is.

Netwerken

Nooit zo leuk genetwerkt als met het toepassen van de aura foto camera in de ruimte. "De kleuren en beknopte uitleg geven direct aanleiding om iemand iets te vragen over zijn of haar motivatie en/of kwaliteiten. Je kunt a.h.w. 'de koetjes en kalfjes' overslaan en hiermee direct andere interessante onderwerpen aansnijden." Zoek je een sparringpartner als gelijke, of juist liever een tegenpool? Erg boeiend! Nodig ons uit op uw event.

Als 'extra' verrassing

Heeft u zelf een activiteit georganiseerd, maar wilt u dit aandacht geven door iets verrassends en attractiefs. Nodig ons dan uit om uw mensen voor u te fotograferen. Neem contact op om de mogelijkheden voor u situatie te bespreken. Maak kennis met de verrassende inbreng van onze Aura Foto's!

Vriendinnendag / 'aura-uitje'

Nodig een aantal vriend(inn)en uit en we organiseren een leuk en leerzaam aura-uitje! Leer elkaar eens van een andere kant kennen en steek ook nog iets op over je eigen sterke kanten welke zichtbaar worden op jouw aura-foto. Uniek en interessant! Het kan plaatsvinden bij jullie thuis of bijvoorbeeld in een mooie kelder in 's-Hertogenbosch of een café in de Jordaan. Mogelijkheden zijn bespreekbaar, specifiek voor jullie uitje..

Relaties / Singles onmoeten

De kleur van jouw aura verklapt iets over de manier waarop je in een relatie bent! Hierdoor kun je zien wat voor type je zelf bent, maar ook wat voor type bij je past. Wil je een maatje die jou door en door kan begrijpen, zoek dan een vergelijkbare kleur. Wil je passie, uitgedaagd worden door een tegenpool. Kies dan een voor jou complementaire kleur. "Leuk, leerzaam en behulpzaam in relaties en relatie-keuzes".